Abba CZ

Abba tribute band

Za. 9 september 2017 20:15 uur € 20,00

Tsjechië staat al enige tijd bekend om z'n meer dan uitstekende tribute bands. Wie kent bijvoorbeeld niet The Beatles Revival uit Praag?

De vroegere drummer van deze band, Pavel Fisar, is een aantal jaren geleden gestart met het ABBA CZ tribute project. Deze tribute band heeft inmiddels bewezen kwalitatief gelijkwaardig te zijn.

Alle greatest hits!
De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBA CZ zal iedereen met hun weergaloze vertolking van het Abba repertoire weten terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de popgeschiedenis.

100% live!
Daarbij wil Abba CZ absoluut een top tribute show neerzetten! De band streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals geluid, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt er een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder hulpmiddelen of playbacks.

Dé perfecte Abba tribute show!
Abba CZ hecht er aan dat alles op exact dezelfde wijze wordt gespeeld, gezongen en gebracht. Abba CZ is Abba zoals iedereen zich de band herinnert: een band met een uitbundige sound en glorieuze hits die op wervelende wijze worden neergezet.